B2B-evenementen

ONTMOETEN EN BOUWEN

CHARLEROI | Quai10

Meet & Build is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de videogame-industrie in België. Het evenement werd in 2015 in het leven geroepen naar aanleiding van de opening van de gameruimte in Quai10, een cultureel centrum met vier bioscopen, een brasserie en een unieke gameruimte in België waar elke maand een selectie van - voornamelijk onafhankelijke - videogames wordt aangeboden. De wens van de stad Charleroi om dit medium, de spelers en de lokale, Waalse en Belgische ecosystemen te promoten, heeft bijgedragen tot het ontstaan van de allereerste B2B-conferentie in België.

GAMEONTWIKKELING NA HET WERK

CHARLEROI | Brasserie du Quai10

Het Game Dev Afterwork is een evenement dat om de twee weken plaatsvindt en openstaat voor iedereen die betrokken is bij de Belgische videogamesindustrie en voor iedereen die er meer over wil weten. De ontmoetingsplaats is Quai10 in Charleroi, om de vrijdag vanaf 17.00 uur. Er heerst een gemoedelijke sfeer: kom gewoon een drankje drinken na je werkweek, te midden van ontwikkelaars en enthousiastelingen.
Deze activiteit wordt georganiseerd door de Pôle Jeu Vidéo de Charleroi met de steun van Maracas Studio, WALGARegio Wallonne, Digitaal Wallonië en de Quai10.

VIDEOSPELLEN APERO

LIEGE | B3

In samenwerking met Point Culture en B3, nodigen Les Interactifs Associés je uit om de mensen en projecten van de Belgische videogame scene te ontmoeten op de Apéro Jeu Vidéo. Kunstenaars, ontwikkelaars, onderzoekers of gewoon liefhebbers? Dit is het evenement voor jou. Kom naar presentaties en demonstraties onder het genot van een drankje in Brasserie C van B3.

GAMECAFÉ & WORKSHOPREEKS

NAMUR | TRAKK

WALGA en TRAKK bieden je een niet te missen evenement voor de videogamesindustrie. Het Game Café is een gelegenheid voor spelers in het ecosysteem om ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen en nieuwe dingen te ontdekken! De workshops geven projectleiders de kans om te ontdekken hoe ze met succes hun eigen videogame en studio kunnen ontwikkelen. Het is een unieke reis, onderbroken door een reeks boeiende workshops en netwerkavonden, waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en verrassende innovaties kunt ontdekken.

game_cafe_trakk_bis_standard

Neem contact op met

Vul het onderstaande formulier in en ons team helpt je graag verder