"Vind je #MATCH! - Het nieuwe coproductieprogramma van SpielFabrique

"Vind jouw #MATCH! Met het coproductieprogramma van SpielFabrique. Registratie is nu open! Deadline: 2 juni 2024, 23:59 (CEST)

MATCH is gericht op Indie-studio's voor videogames willen zich openstellen voor coproductieOf ze nu een project willen ontwikkelen of vaardigheden willen aanbieden als onderdeel van een coproductie. Het programma is er om je in contact te brengen met de ideale partner en je project naar een hoger niveau te tillen.

Aarzel niet om lid te worden van de SpielFabrique Discord om blijf op de hoogte van al het programmanieuws :

Dit is een voorproefje van wat je bij MATCH kunt verwachten:

  • Creëer strategische links:

Duik in het Meet 2 Match platform, waar je in contact kunt komen met andere deelnemers. Verken elkaars projecten, verdiep je visies en ontdek het potentieel van een game-changing coproductie in termen van financiering!

  • Samenwerking verdiepen door deskundig advies :

MATCH gaat verder dan presentaties. Tijdens de co-productietraining op locatie in Straatsburg krijg je de kans om dieper in te gaan op veelbelovende co-productieprojecten. De zorgvuldig geselecteerde mentoren en experts van SpielFabrique staan klaar om advies en ondersteuning van onschatbare waarde te geven, zodat je kansen op succes maximaal zijn.

  • Presenteer je project aan potentiële financiers:

Klaar om je project te presenteren? Dankzij haar netwerk van partners biedt MATCH je de mogelijkheid om je project via online activiteiten voor te stellen aan potentiële financiers. Dit is jouw kans om de middelen te krijgen die je nodig hebt om jouw visie tot leven te brengen!

MATCH is meer dan alleen een programma; het is een poort naar innovatie en een financieringsalternatief! Meld je vandaag nog aan voor MATCH en ontvang wat je geeft!

MATCH wordt ondersteund door : ARTE Nationaal centrum voor film en bewegend beeld (CNC) Brehm & v. Moers Rechtsanwälte Partnerschaftsgesellschaft mbB

Deel dit bericht

Meer te ontdekken

Neem contact op met

Vul het onderstaande formulier in en ons team helpt je graag verder