Het Game Café, het nieuwe niet te missen evenement van Namen!

Op 20 februari, van 17.00 tot 20.00 uur, organiseert TRAKK, een toonaangevende locatie gewijd aan innovatie en creativiteit, het eerste 2024 Game Café in samenwerking met WALGA.. Dit uitzonderlijke evenement brengt ontwikkelaars, liefhebbers en belangrijke spelers uit de videogame-industrie samen en creëert een unieke ruimte voor uitwisseling, inspiratie en ontdekking.

Een platform voor uitzonderlijke ontmoetingen

Het Game Café is een verplicht evenement voor iedereen die betrokken is bij de videogamesindustrie. Of je nu een doorgewinterde ontwikkelaar, een gepassioneerde hobbyist of een professional uit de branche bent, dit evenement biedt een unieke kans om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en opkomende trends te verkennen.

Inspiratie en delen in het hart van het evenement

Het Game Café op 20 februari is het begin van een reeks boeiende evenementen die TRAKK het hele jaar door organiseert. Tijdens deze eerste editie krijgen de deelnemers de kans om de belangrijkste evenementen van het seizoen te ontdekken. Er zijn boeiende lezingen, interactieve workshops, exclusieve spelontdekkingen en tests.

Een rijk en gevarieerd programma

Het evenement begint met een sessie waarin de hoogtepunten van het komende seizoen worden gepresenteerd. Je krijgt de kans om meer te leren over samenwerkingsmogelijkheden, de nieuwste markttrends en de technologische vooruitgang die de toekomst van videogames vormgeeft. Sprekers delen hun ervaringen en kennis en bieden zo inspiratie van onschatbare waarde voor alle aanwezige enthousiastelingen.

Mis de aftrap niet!

Reserveer nu je plaats en kom op 20 februari van 17.00 tot 20.00 uur naar ons toe om je te verdiepen in de fascinerende wereld van videogames, creatieve geesten te ontmoeten en getuige te zijn van de innovaties die de toekomst van interactief entertainment zullen vormgeven. Het Game Café is veel meer dan alleen een evenement - het is een bloeiende gemeenschap die op je wacht!

Praktische informatie

Dinsdag 20 februari 2024
17.00 - 20.00 uur
TRAKK, Av. Reine Astrid 16, 5000 Namen
Gratis toegang! (registratie vereist)

Een TRAKK by BEP Namur evenement in samenwerking met WALGA. Mede mogelijk gemaakt door En Mieux. Met de steun van Digital Wallonia en het Waals Gewest.

Deel dit bericht

Meer te ontdekken

Neem contact op met

Vul het onderstaande formulier in en ons team helpt je graag verder