Een delegatie van Waalse studio's in Malmö!

Deze week nam een delegatie van Waalse ateliers voor de allereerste keer deel aan de Scandinavisch spelhet evenement dat de videogame-industrie samenbrengt, georganiseerd door de Scandinavische landen, in Malmö, Zweden.

Studio's, Slimme bedrieger, Deltatime Studio, Kleine grote aap studio en Maracas Studio hadden een reeks ontmoetingen met uitgevers, marketingbureaus en dienstverleners en namen deel aan pitchsessies om hun studio's en games te presenteren.

Aan de kant van WALGA nam Jean Gréban ook de microfoon om de Tax Shelter voor videogames in België en het ecosysteem van videogames in Wallonië voor te stellen.

Ook, Cortex-Machinadie momenteel aanwezig is op Viva Technologiehad zijn eigen stand! De Belgische technologische start-up trok veel belangstelling van onderzoekers die werkzaam zijn in de videogame-industrie in verschillende landen.

Tot slot een heel groot woord van dank aan Amandine Pekel van AWEX voor haar betrokkenheid bij de delegatie en haar onschatbare steun tijdens onze reis!

Deel dit bericht

Meer te ontdekken

Neem contact op met

Vul het onderstaande formulier in en ons team helpt je graag verder